3 maj 2013

Vårprojekt

Vi var ute efter en sandlåda förra veckan. Den jakten urartade till ett idag inte så litet gårdsprojekt på backen. Den sandlådan vi hittade resulterade i ritningar, vilket fortsatte i planering av platsen dit den skall komma. Tillika vi hittade det perfekta lekstället på gården kom vi till näst hem med både trampolin och gungställning. Men vi har fortfarande ingen sandlåda. Så här brukar många av våra projekt framskrida :)

Grejen var egentligen att vi bara tillfälligt tänkte placera lite uteleksaker där de för tillfället ryms tills vi har påbörjat gården och fortsätter planera den. Men så kom Sven upp med ett bra ställe där lekplatsen skall förbli så nu är vi i full gång med att såga ner träd (hittills har 5 åkt, några till är på väg), riva stubbar, bära riskor och städa upp. Sen skall det grävas bort stenar och jordmassor upp för att släta ut stället, och så skall det bara fyllas ett par gånger med lite det ena och det andra och så får vi grejerna dit. Låter ju enkelt och bra :) Och definitivt kommer arbetena att snabbas upp betydligt nu då jag blivit ordinerad vila och ishockeysäsongen inleds idag (läs: ironi).

före

före

några träd nere och röjning under arbete
Det som känns riktigt positivt är förstås att detta verkligen är en långsiktig lösning, vi har tagit itu med en av de fulaste ställena på tomten och gör nu ingenting i onödan!

//Dani

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar