18 september 2013

Rum för ombyte

Här är det som någon gång skall bli omklädningsrummet. För tillfället används det för Benjamins pottbesök eftersom dörren alltid står öppen och Benjamin fort kan springa dit. En bänk kommer att tillverkas hit också, precis som i vindfånget, men Sven och jag är oense om hur den skall se ut samt vilken färg den skall vara. Jag vill ha den vit, medan Sven vill ha den i samma panel som bastun... Eftersom detta är ett rum i anslutning till badrummet kan bänken heller inte vara heltäckande jämnt med golvet, utan måste stå på ben som inte blir vattenskadade.

Mattan fick vi i inflyttningsgåva

En spegel samt krok ha kommit upp här.

Högskåp med handdukar, schampo, tvål mm...

Och ett tori-fynd! Ett kylskåp för bastudrycker!

En hängare för handdukar eller något annat

Till vänster skall alltså en bänk ännu uppenbara sig...
Dörren ut till terassen är fortfarande låst och igenbommad eftersom det inte ännu existerar en funktionsduglig terass utanför...

Jag har igen hunnit fynda sjukt mycket fina grejer på tori.fi och hinner inte ens uppdatera dem! En tv-taso, gungstol, ett kylskåp och en till lekmatta har på kort tid fått ta plats i vårt hem.

tv-taso, äkta Ikea

gungstol, sittöverdraget skall kläs om, har för tillfällel en filt ovanpå.
Mamas&papas till nedrevåningen
Och ikväll, då är det dags att fara och inhämta, joooo, en bastu-ugn!! Vem kunde nånsin tro att vi skulle hitta en Iki i vår storlek DÄR?? Men där dök den upp, oanvänd (för stor alltså) enligt ägaren, med rätt sorts (tror vi) "erillinen ohjauskeskus" och 40% billigare (såklart) än i butikerna!! Ibland har man tur!

//Dani

1 kommentar:

  1. Vi är Johanssons Byggplåt AB, det ledande byggföretaget och vi har kompetens inom många områden av konstruktion som takrenovering, fasadrenovering, smide och många andra uppgifter.

    Kökslister

    SvaraRadera