10 februari 2012

Rör, rör och mera rör

Inte var det mycket jag behövde fotouppdatera, det har nämligen inte hänt så mycket inomhus sedan senast jag var på bygget.Utomhus däremot har det fällts tre träd och idag var det meningen att de skulle börja gräva avloppsbrunnarna, men med -22c så lyckades det inte, eller egentligen var det för kallt för maskinerna. På tisdag var det meningen att den sista ventilationen skulle dras, men det blev uppskjutet till torsdag vilket i sin tur blev uppskjutet till nästa vecka någon gång. Oftast går det inte som man tänkt sig. Sven har iallafall den här veckan dragit vattenrören i taket, så till näst menade han att taket skall skållas ner.

Vattenrör

Vattenrör

Vattenrör och ventilationsrör

Vattenrör

Hjälpkökets sista vägg har nu en stomme. Efter att den väggen är färdig är det endast en liten väggbit mellan sovrummet och trappan som kommer till, dessutom kommer det en dörr dit så att det blir städskrubb, vilket vi beslöt för några veckor sedan.


Ikväll skall en ny liten släktmedlem introduceras för oss. Jag har provat ett nytt recept på cheesecake, den här gången lagad i ugn, som vi tänker bjuda på. Alltid lika skoj att baka :)

//Dani

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar