27 juni 2012

Elektriker och rörmokare

Det är minsann fart på då det under en och samma dag behagar dyka upp både rörmokare och elektriker. I vindfånget hittade ljuskronan sin plats. Den är egentligen "arvegods". Kanhända att det behöver kapas en eller ett par länkar ännu så att Sven inte går emot kristallerna... Om det inte hjälper får vi väl kapa hans huvud. Eller ta bort hängande kristaller. Till på köpet befann jag mig själv där och fortsatte fylla och måla lister. Resultatet av dagens arbete ses här:

Vindfånget. Takkrona samt målade tak- och karmlister

Ljuskrona
I wc:n har lamporna kommit upp bredvid spegeln.


Och wc:n är fastlimmad idag:


Wc:n står snett och den skall stå snett. Ingen miss alltså, men i verkligheten ser det nog lite ut som om vi skulle ha varit lite beruskade då den sattes på plats. Men nej, jag håller fast vid att det även ser ut så på de första ritningarna.

I badrummet är en av duscharna på plats (saknas en del till den andra fortfarande) och idag kom även lamporna upp där, de lyser också :)


I badrummet ser det även ut så här:

Wc:n på plats
Båda wc-byttorna är (surprise surprise) tori.fi-fynd. Båda är Arabias gamla och jag betalade inte många tior styck för dem. Jag ville absolut ha enkelspolning och det är ett ok alternativ då man har egen brunn. Ringarna skall nog bytas ännu...

Vattnet har kommit igång idag så imorgon är wc-byttorna brukbara!

//Dani

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar