6 december 2012

Lång ledig dag

...Finlands självständighet till ära. Har trots få köldgrader utomhus hållits inne hela dagen med myskläder och lagat paj och bakat lussebullar. Dessutom har jag hjälpt Sven städa i nedre våningen. Han har varit jätteduktig idag och hunnit skålla ner taket både i wc:n och i klädrummet, isolerat avloppsrören och dessutom panelat hela sovrumstaket. Rummet är alltså också färdigmålat, i samma gråa nyans som de övriga sovrummen.

Takpanel i vårt sovrum
Under inkommande veckoslut skall taklisterna komma på plats även där, och om allt går som vi planerat skall även golvet börja läggas i aulan. Nästa vecka någon kväll skall vi åka och inhandla fönstersmygar, dörrar + karmar och mer golv.

//Dani

3 kommentarer:

  1. Hejsan Daniela,

    Vad kiva att ni snart börjar få även nedre våningen färdig! :) blir säkert skoj att inte behöva bo i matsalen mera :)

    Är det pärlspont träpanel ni har i taket? Ifall ni råkar ha ca 90 cm:s bitar som har blivit över skulle jag vara intresserad av att köpa några sådana :D Vi lagar halvpanel i vår tambur och vi har ca 5-6 90 cm:s bitar för lite :D Hör gärna av dig ifall ni råkar ha.

    Mvh Tesi

    SvaraRadera
  2. Hej Tesi!

    Sven undrar om ni har 95 eller 120 bred panel? Vi har 120. Vi har eventuellt överlopps, skall läggas i wc-taket ännu, men efter söndagen tror Sven att han vet hur mycket vi har!

    SvaraRadera
  3. 120 bred är nog vår också. Hör gärna av er :)

    SvaraRadera